Marc Christens: uw partner voor drank en feestbenodigdheden

Als u dorst hebt, moet u … drinken! Drankhandelaar Marc Christens zorgt voor de bevoorrading.

 

Uw stipte drankleverancier

Werkt u in een grote organisatie zoals een school, bedrijf of ziekenhuis? Dan hebt u nood aan gigantische drankvoorraden. Die laadt u wellicht liever niet zelf in uw winkelkarretje. Marc Christens maakt het u gemakkelijk: hij levert uw drank op het gewenste adres. Water, melk, frisdrank, bier, … U zegt het maar! Particulier? Ook dan levert Marc graag bij u aan huis.

 

U bent natuurlijk ook welkom in Marcs drankhandel in Vertrijk. Snuister rustig rond en stap naar buiten met uw favoriete drank.

 

Verhuur van feestbenodigdheden

Organiseert u binnenkort een straatfeest voor de buren? Of een grote barbecue voor vrienden? Dan wilt u vast de dorstigen laven! Laat de drank maar aanrukken via Marc Christens. Hij verrast u trouwens graag met een uitgebreide keuze aan speciale bieren. Drank is één ding, maar er is natuurlijk méér nodig. Zoals een tapkraan, ijskast en koel­wagen. En … tafels en stoelen! Marc voorziet u ervan, zodat het feest in alle hevigheid kan losbarsten.

 

Ervaren drankhandel in Boutersem

Marc Christens lest al twintig jaar de dorst in Boutersem en omstreken. Waarom u voor uw feestjes zorgeloos op hem vertrouwt?

  • correcte prijsafspraak – Natuurlijk weet u niet precies hoevéél uw gasten gaan drinken. Hebt u nog bakken over? Niet erg: die geeft u kosteloos terug. U betaalt gewoon per geopende fles.
  • handige service – Marc brengt uw drank en feestbenodigdheden aan huis. En zit het feestje erop? Dan komt hij ook zelf alles weer ophalen. Handig, toch?

 

Drank en feestbenodigdheden? Die vindt u bij Marc Christens. Bel hem vandaag nog voor meer info.